سیاه دانه یکی از دانه های گیاهی است که اغلب برای تهیه ی روغن گیاهی از ان استفاده می شود .سیاه دانه عمدتا در روغن گیری و شیرنی پزی و نانوایی کاربرد دارد.نام دیگر سیاه دانه سیاه تخمه یا کمون هندی است.

سیاه دانه طعم تلخی دارد و به عنوان ادیه در غذا و ترشیجات استفاده می شود.

سیاه دانه دارای طبع گرم است و اهن و پتاسیم فراوانی دارد.

خواص سیاه دانه:

به عنوان ضد انگل-ضد باکتری و مسهل است-برای ن شیرده مفید است-در درمان دیابت و سل و بیماری های قلبی مفید است-درمان کم خونی و میگرن

سیاه دانه با کیفیت و مرغوب را از همکاران من در بازرگانی دارکوب بخواهید و با خیال راحت خرید کنید.

مصارف و خواص سیاه دانه

دانه ,سیاه ,روغن ,استفاده ,خواص ,درمان ,سیاه دانه ,مفید است ,استفاده می ,به عنوان ,خواص سیاه

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرشین بوش مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران پویا صنعت خدمات کنسولی سپهر Crypto-Newbie شورای دانش آموزی آموزشگاه ابتدایی پیام کران رزرو هتل و هتل آپارتمان زارامگ خط .. وبلاگ شخصی علی زارعی دانش آموخته رشته روابط عمومی -کیش